FAq

HOE KAN IK ME AANMELDEN?

Via onze website kun je je gemakkelijk aanmelden. Het is de bedoeling dat je je voor elke les even aanmeldt zodat onze trainers weten op wie ze kunnen rekenen en zodat we rekening kunnen houden met het maximale aantal vrouwen.

 

KAN IK EEN PROEFLES VOLGEN?

Je bent altijd van harte welkom om een proefles te volgen. Ook hier kun je je via een mailtje voor aanmelden. Geef aan dat het om een proefles gaat.

 

IK HEB (HEEL LANG) NIET GESPORT, KAN IK DAN WEL MEEDOEN?

Trainingen bij ZuxxFit zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen haalbaar zijn. Onze trainers zorgen ervoor dat de trainingen te volgen zijn door vrouwen met een minder goede conditie maar ook voor vrouwen die gewend zijn aan (veel) sporten.

 

IK BEN ZWANGER, WANNEER KAN IK STARTEN MET ZUXX FIT?

Vanaf het moment dat je zwanger bent, ben je van harte welkom bij ZuxxFit. De meeste vrouwen starten rond hun 12e week van de zwangerschap. Je bent echter altijd welkom om later in te stromen. Doortrainen kan tot de uitgerekende datum.

 

IK BEN NET BEVALLEN, WANNEER KAN IK STARTEN MET ZUXX FIT?

Rond 6 weken na je bevalling heb je een nacontrole bij de verloskundige. Op dat moment worden je buikspieren gecontroleerd, wanneer deze weer netjes tegen elkaar aan zitten kun je in principe rustig starten met sporten. Dit geldt ook voor als je een keizersnede hebt gehad. Onze trainers zullen rekening houden met het rustig opbouwen van je trainingsprogramma.

 

IK HEB LAST VAN MIJN BEKKEN, KAN IK DAN MEETRAINEN?

In de meeste gevallen is het mogelijk mee te trainen en wordt juist geadviseerd om te blijven bewegen en de spieren rondom het bekken hiermee te versterken. Wel raden we je bij klachten aan advies in te winnen bij je verloskundige en eventueel ook bij een bekkenfysiotherapeut. Wij hebben intensief contact met verschillende bekkenfysiotherapeuten. Laat onze trainers weten wat de klachten zijn zodat de trainer hier rekening mee kan houden tijdens de training.

 

WAT ALS IK MIJN STRIPPENKAART NIET HEB OPGEBRUIKT EN AL BEVALLEN BENT?

Je strippenkaart kun je na de ZuxxFit Zwangeren bootcamp of ZuxxFit Zwangerenyoga ook gebruiken voor de Back in Shape bootcamp of de Back in Shape yoga. Je strippen gaan dus niet verloren. De strippenkaarten zijn niet overdraagbaar. Wel kunnen we in overleg kijken of je de strippenkaart bijvoorbeeld opmaakt bij de bootcamp of yoga als je de andere optie hebt gedaan. 

 

HOE LANG DUURT EEN TRAINING?

De bootcamp lessen duren 60 minuten. De yoga lessen 75 minuten.

 

WAT MOET IK MEENEMEN NAAR DE TRAININGEN?

We raden aan om in ieder geval een flesje water of bidon mee te nemen. Verder is het handig om te zorgen voor een warm vestje voor na de training of bij eventuele buitentrainingen.

 

Contact

ZuxxFit

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

fit@zuxxgeboortezorg.nl

0299-714202

ZuxxFit is onderdeel van: