Wie zijn wij?

ZuxxFit is onderdeel van Zuxx Geboortezorg.

De verloskundigen van Zuxx Geboortezorg vinden het belangrijk dat jij je goed blijft voelen. We zien dat sporten onder professionele begeleiding helpt om dit te bereiken. We hebben daarom ons team uitgebreid met zowel een personal trainer die bootcamp lessen voor zwangeren en pas bevallen moeders geeft. En ook hebben we een yoga docente aan ons team toe kunnen voegen. Zij geeft yoga voor zwangere vrouwen.

 

Personal trainer Julien

Mijn naam is Julien Bontenbal. Ik ben de trotse vader van een zoon (’17) en een dochter (’19). Ik ben een gediplomeerd personal trainer en groepstrainer. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van zowel zwangere als niet zwangere vrouwen. Aangezien mijn vrouw twee keer zwanger is geweest, merkte ik dat zij eerder klachten kreeg als ze niet sportte. Ik heb mede hierdoor besloten om te specialiseren in sporten met zwangere vrouwen.

 

De groepslessen zullen in een Crossfit stijl gegeven worden. Wat inhoudt dat er wat krachttraining, cardio training en gymnastics oefeningen voorbij zullen komen. Waarbij natuurlijk rekening gehouden wordt met wat wel en niet kan tijdens de zwangerschap.

 

Ik ben een man daardoor kan ik nooit ervaren wat jullie voelen. Daarom ga ik me proberen in te leven door elke training met een gewicht vest van 10 kilo te sporten.

 

Het lijkt mij enorm mooi om een positieve bijdrage te leveren tijdens jullie zwangerschap. Ik kijk er naar uit om met jullie de komende 9 maanden te mogen sporten!

 


Contact

ZuxxFit

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

fit@zuxxgeboortezorg.nl

0299-714202

ZuxxFit is onderdeel van: