ZuxxFit Zwangerschap Bootcamp

Gefeliciteerd je bent in verwachting! De komende 9 maanden gaat je lichaam veranderen. Je krijgt een mooie buik en je voelt regelmatig de bewegingen van je kindje. Super bijzonder! Er zijn ook wat ongemakken die bij een zwangerschap kunnen horen. Waaronder je lichaamsgewicht dat gaat toenemen, je kunt vocht gaan vasthouden, je bloeddruk verandert en spieren, kapsels en banden rondom de gewrichten van je bekken gaan soepeler en weker worden. Dit alles valt binnen de perken te houden door middel van te blijven bewegen. Zuxx Geboortezorg biedt in samenwerking met personal trainer Julien Bontenbal Bootcamp lessen aan die gericht zijn op de zwangere vrouw. Door alle zwangerschapshormonen wordt het bindweefsel tussen de buikspieren soepeler. In combinatie met de druk van je groeiende buik, kunnen de buikspieren tot wel 2,5 cm uit elkaar wijken. Op deze manier krijgt het kindje in je buik alle ruimte om goed te groeien. Tijdens de bootcamp lessen worden de rechte buikspieren daarom niet belast. Wel richten wij ons vooral op het verstevigen van de spieren rondom je bekken, je core en daarna ook de rest van het lichaam.

 

Wat zijn de voordelen om te (blijven) sporten tijdens jouw zwangerschap?

  • Het risico om de bekende zwangerschapsklachten te krijgen neemt af.
  • De doorbloeding naar je baarmoeder en je kindje neemt toe.
  • Je gaat fitter je bevalling in.
  • Stress verminderend.
  • Het is supergezellig om met andere zwangere dames te sporten. Voor, tijdens en na het sporten is er genoeg ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen en natuurlijk gewoon voor een gezellig praatje.

Lijkt het jou leuk om met een groep zwangere dames te sporten? Meld je dan aan voor de cursus ZUXXFIT Zwangerschap Bootcamp.

 

 


Contact

ZuxxFit

Venediën 25A

1441 AK Purmerend

fit@zuxxgeboortezorg.nl

0299-714202

ZuxxFit is onderdeel van: